Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

42 jarige man komt om als gevolgd van verwondingen bij gevecht

Geplaatst

op

door

De 42-jarige Benito Wijnermanis in de vroege ochtend van dinsdag 14 mei tijdens een vechtpartij om het levengekomen.

De politie van Latour kreegomstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aande Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zichnaar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werdaangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijnrechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde dedood vast Benito,Wijnerman vast.

Onderzoek wees uit dattijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbraktussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben

gemaakt van de ene groep. Hijbelandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuist vuurwapentevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost.Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moeten hem vervolgenshebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld.Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling dood gegaan.

Het ontzielde lichaam vanBenito,Wijnerman is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie inbeslag genomen door de politie.

De politie van het bureauLatour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s vande afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen