Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

42 jarige man komt om als gevolgd van verwondingen bij gevecht

Geplaatst

op

door

De 42-jarige Benito Wijnermanis in de vroege ochtend van dinsdag 14 mei tijdens een vechtpartij om het levengekomen.

De politie van Latour kreegomstreeks half een in de ochtend de melding van een vechtpartij met wapens aande Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zichnaar de plek voor onderzoek, alwaar het slachtoffer Wijnerman werdaangetroffen. Hij had een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijnrechteroog en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde dedood vast Benito,Wijnerman vast.

Onderzoek wees uit dattijdens een feest op een adres in de Surimamboweg een vechtpartij uitbraktussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben

gemaakt van de ene groep. Hijbelandde op een gegeven moment op straat waarbij hij een vuist vuurwapentevoorschijn moet hebben gehaald waarmee hij schoten moet hebben gelost.Niemand is daarbij gewond geraakt. Een groep mannen moeten hem vervolgenshebben aangevallen. Zij hebben Wijnerman toen zwaar mishandeld.Hoogstwaarschijnlijk is hij ten gevolge van deze mishandeling dood gegaan.

Het ontzielde lichaam vanBenito,Wijnerman is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie inbeslag genomen door de politie.

De politie van het bureauLatour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s vande afdeling Kapitale Delicten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

VCB Hosselaar doet aangifte tegen politie ambtenaar

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Keizerstraat heeft onlangs een actie gedraaid in de binnenstad van Paramaribo. Het gaat bij deze om een zuiveringsactie om illegale verkopers in de omgeving van de Centrale markt en de VCB bank in de kraag te vatten. Volgens enkele hosselaars die dagelijks voor de VCB bank zijn ging niet alles feilloos. Volgens een hosselaar is hij bij die actie door een agent die bekend bij hem is gezakkenrold . Culturu.com sprak met de aangever van het geval en de politie.

Lees verder

Suriname

Centrale Markt krijgt grote schoonmaakbeurt

Geplaatst

op

door

De Centrale Markt van Suriname gelegen aan de Waterkant geniet momenteel een grote schoonmaakbeurt. Het schoonmaken van de markt gebeurt op regulier basis maar om een bepaalde periode kiest de leiding van de markt er voor om een grote schoonmaak van de markt te doen. Culturu.com bracht ook een bezoek aan de grote schoonmaak en had een gesprek met de marktmeester, John Lecton

Lees verder

Meest gelezen

X