dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
5
(1)

400 km fundraisingloop van Albina naar Nickerie

lees ook ...

USAID en NCCR werken samen voor veiligere scholen in Surinam...

De School Safety Course, een baanbrekend initiatief gericht op het voorbereiden van scholen op natuurrampen en andere noodsituaties, werd succesvol afgerond op het ministerie van Onderwijs. Dit progra...

Vanmorgen heeft districtscommissaris (DC) mevrouw Sherin Bansi-Durga van Saramacca, de ‘404 km lange fundraising loop’ ondersteunt van ‘Stichting Surinamers Ondersteunen Samen’ (SOS). Deze loop is van Albina naar Nickerie.

De DC en enkele medewerkers van het commissariaat hebben hedenochtend om 06 uur een eindje meegelopen met de intiatiefnemer tevens directeur van de Stichting SOS, de heer Stephen Brug, over de Catarina Sophiastraat in het ressort Tijgerkreek. Stephen Brug, atleet en sportleraar van huis uit, zal de afstand van Albina naar Nickerie in acht dagen lopen. Het is de bedoeling dat hij op 28 augustus 2023 aankomt in Nickerie.

Het doel van de Stichting is: In actie komen als er sprake is van een nationale humanitaire ramp in Suriname, waarbij er sprake is van veel slachtoffers en grote schade en de betrokkenen niet in staat zijn zichzelf uit de situatie redden.

De actie doelstelling is hierbij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor humanitaire nood waarin slachtoffers, die zichzelf niet uit de situatie kunnen redden, zich bevinden. Tenslotte wenste de DC, de heer Brug veel succes toe met fundraising.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname400 km fundraisingloop van Albina naar Nickerie