dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
4
(1)

400 huishoudens La Vigilantia ontvangen SRD 500 van first lady

lees ook ...

Hopkinson was twice slain in the Council of Ministers

 The selection of Roché Hopkinson, a former NDP assembly member, as the new chairman of the supervisory board at the state-owned Canawaima Management Company, better known as Canawaima, drew furious p...

Ruim vierhonderd huishoudens van het ressort La Vigilantia in het district Para hebben zich ingenomen getoond met gestes die het Instituut van de first lady aan hun heeft gedaan. De presidentsvrouw heeft gisteren waardebonnen ter waarde van SRD 500 geschonken aan huishoudens in het ressort. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry was persoonlijk aanwezig om niet alleen de coupons te overhandigen, maar de mensen ook een vrolijk en gezegend Pasen toe te wensen.

Het Instituut van de First Lady is reeds enige tijd bezig huishoudens in verschillende gebieden aan te doen. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert zij die het het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen hun spullen naar keuze kunnen betrekken bij de aangewezen plek.

De bewoners stelden het initiatief en de aanwezigheid van de presidentsvrouw zeer op prijs. “Ik ben blij dat zij het initiatief heeft genomen ons te ondersteunen” en “We zullen er goed gebruik van maken”, waren enkele reacties.

Eerder heeft het instituut waardecoupons verstrekt aan behoeftige huishoudens in Paramaribo-Centrum, Commewijne en Nickerie. Daarnaast hebben ook werkers in de gezondheidszorg donaties van de de first lady gekregen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

13 REACTIES

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname400 huishoudens La Vigilantia ontvangen SRD 500 van first lady