dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

40.000 dispensatie aanvragen voor de lockdown

lees ook ...

Workshop launched on “Organization and Transformation ...

The workshop titled "Organization and Transformation Timber Sector" will be held on December 2 and 3, 2022, under the auspices of the presidential task force, which was established on September 6, 202...

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft een groot aantal dispensatie-aanvragen te verwerken. Commissaris Henry Seedorf, coördinator van het KPS Covid-19 Coördinatieteam gaf tijdens de persconferentie op 5 februari aan, dat er reeds 40.000 aanvragen binnen zijn gekomen. Instanties konden zich tussen 4 en 16 januari 2021 registreren via de website covid-19.sr. Dit registratieproject werd gedaan in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), dat belast is met installeren van het registratiesysteem op COVID-19.sr.

De 40.000 dispensatieaanvragen zijn herregistraties van dispensatiehouders en registraties voor nieuwe aanvragen. De aanvragen die aan alle criteria voldoen, worden voorzien van dispensatievisa welke persoonsgebonden zijn. Tal van instanties of personen hebben inmiddels per mail hun dispensatie visum gehad. Alle dispensatiehouders komen voor in het systeem. Er zijn 43 sectoren als essentiële diensten opgenomen in het systeem waaronder de agrarische sector, vuilophaaldiensten, bakkerijen, hotels en luchtvaartmaatschappijen. De afhandeling van de dispensatieaanvragen is nog steeds gaande.

Het dispensatie visum geldt niet voor altijd. De dispensatie visa houders moeten de website geregeld raadplegen om te kijken of zij nog houder zijn van het dispensatie visum. Elke houder kan op covid-19.sr/id kijken of hij/zij in het dispensatiebestand voorkomt door het ID-nummer in te voeren.

Binnenkort zal er een verkort telefoonnummer bekend gemaakt worden waar mensen naar toekunnen bellen met betrekking tot de dispensatie aanvraag.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname40.000 dispensatie aanvragen voor de lockdown