Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

39-jarige man ingesloten vanwege verkrachting 13-jarig meisje

Geplaatst

op

Een 39-jarige man is op maandag 11 februari na verkregen informatie, door het Arrestatie Team ( AT) op het terrein van het politie bureau Santodorp aangehouden en overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan verkrachting van een 13-jarig meisje onder bedreiging met een vuistvuurwapen in de maand januari van het afgelopen jaar. Het 13-jarig slachtoffer vertelde aan haar vader wat haar was overkomen waarna men aangifte deed op het politiebureau Jeugdzaken. Sedert de maand februari van het vorig jaar werd de man opgespoord door de politie zonder het gewenst resultaat.

De man ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Bij zijn aanhouding is geen wapen op hem aangetroffen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de man, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met dit onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport

Suriname wint 2-0 van St Kitts and Nevis

Geplaatst

op

De nationale voetbalselectie van Suriname heeft in de Concacaf Nations League met 2-0 gewonnen van Saint Kitts en Nevis. Stefano ‘Buru’ Rijssel en Ivenzo Comvalius, scoorden de doelpunten.

Door de overwinning zaterdagavond in het André Kamperveen Stadion sluit Suriname de kwalificatie af met zeven punten na twee zeges, één gelijkspel en één nederlaag. Het enige verlies werd geleden tegen Jamaica (1-2). Voorlopig wordt de negende plek bezet.

De nummers één tot en met tien plaatsen zich voor de Gold Cup. Suriname is nog niet zeker van deelname aan dat toernooi, omdat andere kanshebbers nog in actie moeten komen later zaterdagavond en zondag. Sint Kitts en Nevis, teruggevallen naar de dertiende plaats, blijft steken op zes punten.


Lees verder

Sport

Concacaf Nations League: Suriname vs St. Kitts and Nevis

Geplaatst

op

Op zaterdag 23 maart speelt de nationale voetbal selectie van Suriname de belangrijke wedstrijd in het kader van de Concacaf Nations League tegen St Kitts and Nevis. De wedstrijd wordt in het A. Kamperveen stadion gespeeld en begint om 19.30.

Lees verder

Meest gelezen