maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

34ste tussentijdse Staatshoofden vergadering CARICOM

lees ook ...

Parlementariër Melvin Bouva: “Regering, luister naar het vol...

Melvin Bouva, parlementslid van de NDP, heeft scherpe kritiek geuit op de regering-Santokhi en roept op tot een daadwerkelijke luisterhouding jegens de bevolking. Hij beweert dat sinds het aantreden v...

De 34ste tussentijdse staatshoofdenvergadering van de CARICOM werd gehouden op woensdag 15 maart jongstleden. President Chandrikapersad Santokhi nam virtueel deel aan deze vergadering.

Tijdens de vergadering hebben de staatshoofden voorbereidingen getroffen voor het geplande symposium met als thema ‘Misdaad en geweld in de regio’ dat gepland is voor 17 en 18 april 2023. Misdaad en geweld vormen een bedreiging voor economische groei van de regio.

De president gaf aan dat we ook in Suriname hiermee te maken hebben en dat er wordt gewerkt aan de vermindering hiervan. Het symposium kan hierin een belangrijke rol spelen, omdat een regionale aanpak sneller resultaten kan  op-leveren.

Als uitgaande CARICOM-voorzitter leidde de president deze tussentijdse vergadering geleid als vervanger van de huidige voorzitter.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname34ste tussentijdse Staatshoofden vergadering CARICOM