donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

President Santokhi bezoekt slachtoffers van plundering

lees ook ...

Rozenhout ziet ontwikkeling olie- en gasindustrie tsunami ov...

Wesley Rozenhout, de directeur van staatsmijnbouwbedrijf Grassalco, is ervan overtuigd dat de opkomende ontwikkeling van de olie- en gasindustrie enorm is, en een tsunami overtreffen. De spin-off effe...

President Chandrikapersad Santokhi bezocht op 21 februari in de binnenstad van Paramaribo, de slachtoffers van plundering van vrijdag 17 februari. Hi bezocht onder andere Eurosil, Cheung’s, Times Mall, All Star, A Fang Gifts, Rudisa en Shell aan de Maagdenstraat.

De slachtoffers overhandigden de president bewijsmateriaal van de plunderingen. Tijdens het bezoek gaf de president aan, dat hij de onregelmatigheden afkeurt en enorm betreurt, hij gaf de verzekering dat alle relschoppers en plunderaars zullen worden gestraft voor hun daden. “De beveiliging is opgevoerd, er vindt opvallende en onopvallende patrouille plaats, we zullen hard optreden tegen zij die zich schuldig maken aan zulke praktijken. We streven ernaar om zo snel mogelijk over te gaan tot normalisatie van het geheel”, gaf het staatshoofd aan.

Enkele slachtoffers gaven te kennen niet in staat te zullen zijn om hun ondernemingen op te starten, wat tot gevolg heeft dat er arbeidsplaatsen verloren gaan. Dit zal negatieve gevolgen hebben op onze reeds zwakke economie. De president verzekerde de ondernemers dat er alles aan gedaan zal worden om het geheel op spoor te krijgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bezoekt slachtoffers van plundering