zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(1)

28 autobestuurders op de bon geslingerd

lees ook ...

Wereld Hart dag, 29 september

Op 29 september was het 'Wereld Hart Dag'. Wereldwijd wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor hart- en vaatziekten. In verband met 'Wereld Hart Dag' heeft het Mungra Medisch Centrum Nickerie (MMC)...

De politie, bijgestaan door leden van het Korps Penitentiaire Ambtenaren, heeft maandagmorgen op de Indira Gandhiweg tot de rotonde van Latour wegcontroles gehouden. Tijdens deze wegcontroles hebben de wetsdienaren geconstateerd dat bestuurders zich steeds schuldig maken aan verschillende verkeersovertredingen.

Automobilisten zijn beboet voor het rijden in de verboden richting, rijden zonder een geldig rijbewijs, zonder dat het voertuig is gekeurd, zonder dat het voertuig is verzekerd, rijden en stoppen op zodanige wijze en het niet stoppen bij een aangewezen bushalte.

Op de weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan, om erop toe te zien dat zij hun zaken in orde hebben, omdat zij elk moment tijdens een wegcontrole staande gehouden kunnen worden. De politie benadrukt, dat veilig verkeer niet alleen een zaak is van de wetsdienaren, maar ook voor de weggebruikers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname28 autobestuurders op de bon geslingerd