maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
0
(0)

27-jarige bromfietser overleden na aanrijding met stilstaande bus in Nickerie

lees ook ...

Landbouwtentoonstelling en beurs door SAMAP ter bevordering ...

Om Surinaamse producten een betere positie op de handelsmarkt te geven, organiseerde het Suriname Agriculture Market Access Project (SAMAP) een landbouwtentoonstelling en beurs in samenwerking met het...

De 27-jarige M.C. is vanmorgen overleden in het Mungra Medisch Centrum in Nickerie na een ernstig verkeersongeval. De bromfietser reed op de Fredericiweg tegen een stilstaande coasterbus aan en bezweek enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie arriveerde omstreeks 7.00 uur ’s morgens ter plaatse en trof M.C. zwaargewond op het wegdek aan.

Het slachtoffer werd met een ambulance naar het medische centrum gebracht, waar hij later overleed. Uit een voorlopig onderzoek door de afdeling Public Relations van de politie blijkt dat de buschauffeur over de Fredericiweg reed, komende vanuit de richting van Nieuw Nickerie en gaande in de richting van de Parmessarweg.

Ter hoogte van pandnummer 484 stopte de chauffeur om een leerkracht te laten instappen. Op dat moment reed de bromfietser, die ook in dezelfde richting reed, tegen de achterkant van de stilstaande bus op.

Het lichaam van M.C. is overgedragen aan de nabestaanden voor de uitvaart. De politie zet het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval voort.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname27-jarige bromfietser overleden na aanrijding met stilstaande bus in Nickerie