maandag 6 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
5
(1)

25-jarige automobiliste rijdt 7-jarig jongetje dood

lees ook ...

Oude generatoren Stonhuku en Dawme vervangen door nieuwe

De dorpen Dawme en Stonhuku aan de Surinamerivier moesten het vier maanden zonder licht doen, omdat hun tien jaar oude lichtaggregaten al geruime tijd waren afgeschreven. Het gebruik van de oude aggre...

De 7-jarige voetganger Jamal Misidjan is op zaterdag 14 januari na te zijn aangereden door een personenauto aan de Marowijnestraat ter plaatse overleden. Na de melding van de aanrijding deed de politie van het bureau Flora de plek aan voor onderzoek. Zij trof de voetganger Jamal, die geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek aan.

Een arts stelde officieel de dood van het eerste verkeersslachtoffer vast.
Gebleken is dat kort voor de aanrijding de 25-jarige autobestuurster S.C. over de Marowijnestraat reed. Zij kwam vanuit de richting van de Ramboetanstraat gaande naar de richting van de Watrakanoestraat.

Op een gegeven moment rende het jongetje zonder om op te letten uit een perceel de straat op met als gevolg de aanrijding. Het voertuig van S.C., die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, heeft schade opgelopen aan de rechter portier en zijspiegel, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Het ontzielde lichaam van Jamal is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De auto van de automobiliste is eveneens door de politie in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname25-jarige automobiliste rijdt 7-jarig jongetje dood