donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
1
(1)

235 ongehoorzame burgers in full lockdown weekend op de bon geslingerd

lees ook ...

Banken bieden dienstverlening aan ondanks oproep tot sluitin...

Op 24 maart 2023 zal de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV) haar dienstverlening aan de samenleving normaal aanbieden en vertrouwt erop dat de regering de veiligheid zal waarborgen om een herhaling va...

In het full lockdownweekend had de politie haar handen vol aan overtreders. Er zijn in totaal 235 ongehoorzame burgers, in de periode van 16 april tot en met vanmorgen 05.00 uur, door de politie aangehouden en op de bon geslingerd.

De politie verdeelde op 16 april boetes aan 18 vrouwen en 98 mannen. Op deze dag waren reeds 116 overtreders aangehouden. Zij hebben allemaal tenminste een boete van SRD 350 opgelegd gekregen en overtreders die geen mond- en neusbedekking op hadden, kregen naast die SRD 350 nog een SRD 150 erbij.

Volgens de politie is er wel gebruikgemaakt van de dispensatieregeling in spoedgevallen, echter kwam niet eenieder in aanmerking hiervoor. Er werd gekeken naar de aard van het geval en het spoedeisende karakter. Bij de controle bleek ook dat sommige automobilisten niet in het bezit waren van een rijbewijs. Zij hebben een boete opgelegd gekregen van SRD 750.

Voor komend weekend is er opnieuw een full lockdown gepland. De bedoeling is om het aantal coronabesmettingsgevallen omlaag te brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname235 ongehoorzame burgers in full lockdown weekend op de bon geslingerd