zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
3
(1)

22-jarige overleden bij eenzijdig verkeersongeval

lees ook ...

Toename hiv-infecties in Suriname

Het aantal infecties met het hiv-virus in Suriname lijken toe te nemen. Sociale ongelijkheden, marginalisatie van groepen uit de samenleving alsook stigma en discriminatie houden de hiv-epidemie in st...

De 22-jarige Yash Mangre is maandag overleden aan de Johannes Mungrastraat. De politie van het bureau Uitvlugt kreeg een melding van een eenzijdig verkeersongeval en deed de locatie aan voor onderzoek. Op de locatie aangekomen constateerden de politieagenten dat de autobestuurder met twee mede-inzittenden over de Johannes Mungrastraat reed. Zij kwamen vanuit de richting van de Kolonistenweg en reden richting de Hendrikstraat.

Door tot nog toe onbekende reden verloor de Yash ter hoogte van een winkel de controle over de besturing van het voertuig. Hij kwam daarbij tegen een schutting aan met voor de bestuurder het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast.

De twee mede-inzittenden waren niet aanspreekbaar en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Yash en het voertuig zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie.  De Verkeersunit van Regio Paramaribo zet het onderzoek in de zaak voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname22-jarige overleden bij eenzijdig verkeersongeval