zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
4
(1)

Autobestuurder ramt schutting en laat het leven

lees ook ...

Santigron verwelkomt nieuwe hoofdkapitein met traditionele p...

Op vrijdag 5 april 2024 markeerde Santigron een keerpunt in zijn geschiedenis door Glenn Kakai officieel te installeren als de nieuwe hoofdkapitein, in een ceremonie doordrenkt met de rijke tradities ...

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op maandagavond 07 november een melding van een eenzijdig verkeersongeval aan de Johannes Mungrastraat en deed de locatie aan voor onderzoek.

De wetsdienaren constateerden daarbij dat de 22-jarige autobestuurder Yash Mangre met twee mede-inzittenden over de Johannes Mungrastraat reed, komende vanuit de richting van de Kolonistenweg en gaande richting de Hendrikstraat. Door tot nog toe onbekende reden verloor de Yash ter hoogte van een winkel de controle over de besturing van het voertuig.

Hierbij kwam hij tegen een schutting aan met voor de bestuurder het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. De twee mede-inzittenden waren niet aanspreekbaar en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het ontzielde lichaam van Yash is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen. Ook het voertuig is hangende het onderzoek in beslaggenomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAutobestuurder ramt schutting en laat het leven