zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

21-jarige man mogelijk verdronken in Saramaccarivier

lees ook ...

Justitie voert verhoogde boetes voor verkeersovertredingen i...

Om verkeersovertreders te ontmoedigen en de verkeersveiligheid te garanderen, heeft de Justitie in 2022 de verhoging van boetes voor verkeersovertredingen aangekondigd en ingevoerd. Deze verhogingen z...

De 21-jarige M.W. uit Groningen wordt vermist in de Saramaccarivier, meldt het Burgerinformatiecentrum (BIC Saramacca. De jongeman zou in de diepte zijn verdwenen en de zoektocht naar hem is nog gaande. Zijn familie en vrienden zijn al gestart met het zoeken naar hem en hebben ook de Maritieme Autoriteit ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht.

Volgens bronnen was M.W. samen met een groep vrienden aan het zwemmen in de rivier. Plotseling verdween hij in de diepte. De andere zwemmers probeerden hem te vinden, maar dat lukte niet. De politie werd ingeschakeld en zij hebben de zoektocht naar de jongeman overgedragen aan de familie en vrienden van M.W.

De Maritieme Autoriteit is ook ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht. Zij hebben duikers en andere hulpmiddelen ingezet om te zoeken naar de vermiste jongeman. De zoektocht is nog gaande en de autoriteiten doen er alles aan om de jongeman zo snel mogelijk te vinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname21-jarige man mogelijk verdronken in Saramaccarivier