zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

21-jarige man mogelijk verdronken in Saramaccarivier

lees ook ...

Nieuwsschrijver DNA verdraait eed Gracielle Sluisdom

In een berichtgeving van de nationale assemblee op hun website over de toetreding van Gracielle Sluisdom tot de Nationale assemblee, staat er een zin die elke Surinamer de haren ten berge moet doen ri...

De 21-jarige M.W. uit Groningen wordt vermist in de Saramaccarivier, meldt het Burgerinformatiecentrum (BIC Saramacca. De jongeman zou in de diepte zijn verdwenen en de zoektocht naar hem is nog gaande. Zijn familie en vrienden zijn al gestart met het zoeken naar hem en hebben ook de Maritieme Autoriteit ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht.

Volgens bronnen was M.W. samen met een groep vrienden aan het zwemmen in de rivier. Plotseling verdween hij in de diepte. De andere zwemmers probeerden hem te vinden, maar dat lukte niet. De politie werd ingeschakeld en zij hebben de zoektocht naar de jongeman overgedragen aan de familie en vrienden van M.W.

De Maritieme Autoriteit is ook ingeschakeld om te helpen bij de zoektocht. Zij hebben duikers en andere hulpmiddelen ingezet om te zoeken naar de vermiste jongeman. De zoektocht is nog gaande en de autoriteiten doen er alles aan om de jongeman zo snel mogelijk te vinden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname21-jarige man mogelijk verdronken in Saramaccarivier