woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

21 jarige gisteren door haar vriend vermoord

lees ook ...

15-jarige Chenequa Blomhof ontvangt gulle donaties voor kuns...

Het geld voor de beenprothese van Chenequa Blomhof, het 15-jarige slachtoffer van een verkeersongeval dat zes maanden geleden haar rechterbeen kostte, is binnen. Blomhof was dringend op zoek naar fina...

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg gisteren een melding over een slachtoffer met steekverwondingen die zich bevond op een adres aan de Hermitageweg, waarna zij de plek aandeden voor onderzoek. Het bleek de 21 jarige Murtle Jenti te gaan die daarbij het leven liet.

Toen de politie op het adres aankwam bleek dat de stiefvader van de 25-jarige verdachte J.A. door zijn voor buurman telefonisch in kennis was gesteld dat zijn stiefzoon J.A. zijn vriendin mishandelde. De stiefvader reed direct naar zijn woning op het voornoemde adres en zag bij aankomst hoe J.A. zijn vriendin mishandelde. Hij riep zijn stiefzoon tot orde, maar J.A. gaf geen gehoor daaraan en haalde een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij Jentie een aantal steekverwondingen toebracht.

De stiefvader maande J.A. aan te stoppen anders zou hij zijn vriendin vermoorden, maar de stiefzoon keerde zich om en rende met het scherp voorwerp achter zijn de man aan. De stiefvader zag kans de straat op te rennen en hield zich schuil achter enkele voertuigen die langs de weg geparkeerd stonden. De verdachte J.A. maakte zich via de Brokopondolaan uit de voeten, waarna de stiefvader de politie inschakelde.

Bij aankomst van de ambulance vertoonde het slachtoffer dat op het balkon lag geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de jonge dame vast. Het ontzielde lichaam van Jentie is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen. Aan de aanhouding van de voortvluchtige verdachte J.A. wordt gewerkt.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname21 jarige gisteren door haar vriend vermoord