zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
4.7
(3)

20-jarige Giorgio Rustveld met beperking jaar lang ambassadeur van DNA

lees ook ...

Brand verwoest kindertehuis Zout der Aarde

Een tragische brand heeft maandagmiddag het Kindertehuis Zout der Aarde, inclusief de peuter/kleuterschool Richel Jozef School, volledig verwoest. Hierdoor zijn 40 kinderen...

De 20-jarige Giorgio Rustveld, geboren met een fysieke beperking, is ingaande 1 maart 2023 voor een jaar ambassadeur van De Nationale Assemblee (DNA). DNA-voorzitter Marinus Bee heeft onlangs een gesprek met Rustveld gehad hierover. De jongeman verplaatst zich in een rolstoel. 

Rustveld krijgt de gelegenheid om met zijn talent andere jongeren die ook een beperking hebben en gepest worden, aan te moedigen niet op te geven of minder te voelen. En degene die neerkijken op personen met een beperking op andere gedachten te brengen en dat is vooral niet te pesten.

Dit zal gebeuren door middel van korte videoboodschappen die opgenomen zal worden door afdeling Communicatie en Informatie van DNA. Deze videoboodschappen zullen worden vertoont via DNA-TV (8.4), onze YouTube kanaal en Facebookpagina.

Giorgio is zeer dankbaar en zal gebruik maken van deze gelegenheid hem geboden. Hiervoor zal hij zich extra inzetten om het tot een goed eindproduct te maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname20-jarige Giorgio Rustveld met beperking jaar lang ambassadeur van DNA