vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

1ste project MoHanA Districten Tour afgelopen

lees ook ...

Fernandes Kerstbrood Festijn

Het bedrijf Fernandes heeft met het Fernandes Kerstbrood Festijn,  gehouden in de Internationaal Mall aan de Ringweg, kerst ingeluid in Suriname. Op verschillende plekken vóór en tijdens dit evenement...

Het district Commewijne was vrijdag 19 maart 2021 aan de beurt voor een voorlichtingsdag over MoHanA. Met de MoHanA campagne wordt iedere burger van de gemeenschap bewust gemaakt van de persoonlijke stappen die genomen moeten worden om de spreiding van het covid-19-virus tegen te gaan. MoHanA staat voor Mond- en neuskap op, Handen reinigen en Afstand houden.

De bewoners van het district Commewijne kregen zoals ook in het district Nickerie behalve MoHanA-voorlichting,  informatie over de negatieve gevolgen van het gebruik van tabak. De mensen werden voorzien van flyers, handsanitizers, T-shirts, mondkapjes, bumperstickers en tassen. Alle voorlichtingsmateriaal werd geschonken door de Pan American Health Organization(PAHO).

Om de mensen in Commewijne zoveel mogelijk te bereiken met de informatie, zijn het veerplein, standjes langs de Oost-West verbinding, de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), G.Sewradjsingh muloschool, O.S. 3 Meerzorg en O.S. 1 Tamanredjo aangedaan. Er werden ook een aantal winkels voorzien van posters voor een groter bereik.

Met de voorlichtingsdag te Commewijne is er een einde gekomen aan het eerste project van de districtentour. Er zal een evaluatie gemaakt worden om te zien op welke vlakken de samenleving nog meer voorlichting nodig heeft. De districten die tot nu toe zijn aangedaan, zijn Paramaribo, Wanica (Lelydorp),  Brokopondo (Atjoni), Nickerie en Commewijne.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname1ste project MoHanA Districten Tour afgelopen