zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
1
(1)

1ste DAN karate voor DNAvoorzitter Marinus Bee

lees ook ...

Santokhi prioritizes sustainable energy for Caricom

The CARICOM nations should keep maximizing their potential renewable energy sources and raise the proportion of renewable energy in their energy mix. On the first day of the three-day Regional & S...

De Nationale Assemblée (DNA) Marinus Bee LL.B MSc., heeft tijdens het ‘Be strong Kyokushin toernooi’ van de Surinaamse Karate-do Associatie(SKA), een award ontvangen van de voorzitter, Kenneth Sijp. Ook is de voorzitter bevorderd tot de rang van de eerste DAN in de Karate Kyokushinkai Karate Kunst.

De uitreiking vond op zaterdag 29 oktober 2022 plaats. Met deze bevordering heeft de voorzitter zijn bruine band ingeleverd voor een zwarte. De uitreiking is als erkenning voor de prestaties in de Karate-do zegt de SKA-voorzitter. Daarnaast voldoet de voorzitter aan alle vereisten van de Surinaamse Karate-do Associatie.

Voor deze speciale gelegenheid heeft de voorzitter een toespraak gehouden. “Eenmaal een karateka, voor altijd een karateka”, zei hij. Voorzitter Bee heeft ruim 35 jaar geleden zijn laatste karategevecht gehad. De discipline die hij heeft meegekregen met het beoefenen van deze sport, is hem nog altijd bijgebleven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname1ste DAN karate voor DNAvoorzitter Marinus Bee