dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
1
(1)

1ste DAN karate voor DNAvoorzitter Marinus Bee

lees ook ...

Bekende en nieuwe gezichten bundelen krachten in NDP

Na de interne verkiezing van de partij, maakt het hoofdbestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) onder leiding van de nieuwgekozen voorzitter Jennifer Simons zich klaar voor de verdere verst...

De Nationale Assemblée (DNA) Marinus Bee LL.B MSc., heeft tijdens het ‘Be strong Kyokushin toernooi’ van de Surinaamse Karate-do Associatie(SKA), een award ontvangen van de voorzitter, Kenneth Sijp. Ook is de voorzitter bevorderd tot de rang van de eerste DAN in de Karate Kyokushinkai Karate Kunst.

De uitreiking vond op zaterdag 29 oktober 2022 plaats. Met deze bevordering heeft de voorzitter zijn bruine band ingeleverd voor een zwarte. De uitreiking is als erkenning voor de prestaties in de Karate-do zegt de SKA-voorzitter. Daarnaast voldoet de voorzitter aan alle vereisten van de Surinaamse Karate-do Associatie.

Voor deze speciale gelegenheid heeft de voorzitter een toespraak gehouden. “Eenmaal een karateka, voor altijd een karateka”, zei hij. Voorzitter Bee heeft ruim 35 jaar geleden zijn laatste karategevecht gehad. De discipline die hij heeft meegekregen met het beoefenen van deze sport, is hem nog altijd bijgebleven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname1ste DAN karate voor DNAvoorzitter Marinus Bee