donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

18 Nickeriaanse echtparen gehuldigd

lees ook ...

Farmers Defence Force toont ‘goede wil’

Boerenbelangenvereniging Farmers Defence Force (FDF) hoopt door hun houding het kabinet in de juiste richting te stimuleren. Volgens voorman Mark  van den Oever wil men een nieuw plan om de stikstofcr...

In deze wegwerpmaatschappij van snelle echtscheidingen voelt het goed aan dat er nog mensen bestaan die na eeuwige trouw aan elkaar te hebben beloofd op hun huwelijksdag, ook daadwerkelijk bij elkaar blijven. In het district Nickerie huldigde  districtscommissaris Senrita Gobardhan  de afgelopen dagen in totaal 18 echtparen namens de president van Suriname, Chandrikapersad Santokhi.

Zij bezocht alle jubilarissen op hun woonadres in zowel de westelijke polders als in het ressort Wageningen. Eén echtpaar vierde hun platina huwelijk vierde (70 jaar getrouwd), Vier hun diamanten huwelijk (60 jaar) en 14 koppels herdachten hun gouden huwelijk (50 jaar). Zij werden allen  gehuldigd door de burgermoeder Alle koppels mochten een geldbedrag, een bloemstuk en een oorkonde uit handen van de burgermoeder in ontvangst nemen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname18 Nickeriaanse echtparen gehuldigd