vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(2)

18 februari Fietstocht in Commewijne

lees ook ...

Oud-staatshoofden Wijdenbosch en Shankar delen inzichten met...

Voormalige Surinaamse staatshoofden Jules Wijdenbosch en Ramsewak Shankar hebben woensdag hun inzichten gedeeld met de huidige president Chandrikapersad Santokhi. Deze ontmoeting vond plaats in het ka...

De dependance van het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) in het district Commewijne, organiseert een fietstocht.

Deze fietstocht wordt gehouden op 18 februari 2023 in het ressort Meerzorg en heeft geen karakter van een wedstrijd of een competitie. Het is een sportactiviteit die wordt georganiseerd in het kader van een gezonde levensstijl. Het is de bedoeling dat men meer sportief bezig moet zijn en meer gaat bewegen.

Het afgelopen jaar was er door hen al een fietstocht georganiseerd in het ressort Nieuw-Amsterdam. Tijdens deze sportactiviteit hadden 50 fietsers deelgenomen. Het streven is om dit jaar 200 tot 250 fietsers te bereiken. Deze fietstocht is niet alleen bestemd voor mensen in Commewijne, dus ook geinteresseerden van andere districten kunnen meedoen.

Route omschrijving: De fietstocht is 10 km en start om 07 uur ’s morgens vanuit het Nini Krachtsportcentrum aan de Engelbrechtweg 48 richting de Trimoweg terug via de Engebelbrechtweg naar de Sutjieweg,weg naar peperpot, rotonde,Oost-west verbinding naar de Mangreweg, Manjadam en terug naar de Engelbrechtweg.
Registratie

Belanghebbenden kunnen zich telefonisch registreren bij mej. Dasai F.(8958420) en dhr. Bange D.(87051440) van Sportzaken Commewijne. De registratiekosten bedragen SRD 30,-.

De registratie periode is van 30 januari tot en met 13 februari 2023. De vereiste is dat de fietsers hun eigen fiets meenemen. Deze sportactiviteit is voor fietsers vanaf 10 jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname18 februari Fietstocht in Commewijne