dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Bromfietser overleden en achtergelaten na aanrijding

lees ook ...

Unions and the government talk about concerns with the VAT l...

Confederation for Civil Servants' Organizations (COL), C-47, and safety and health union leaders all met with President Chan Santokhi. They have given themselves till October 1 to retain the revised V...

De 21-jarige bromfietser R.W. is op zaterdag 26 augustus 2023 omstreeks 04.30 uur voormiddag aan de Mr. P. Chandie Shawweg in het district Saramacca aangereden door een terreinauto die na de aanrijding doorreed en het verkeersslachtoffer dat ernstige letsels had opgelopen in hulpeloze toestand achterliet.

De bromfietser werd na melding van de aanrijding per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij ter verpleging op de afdeling Intensive Care werd opgenomen, maar helaas kwam te overlijden.

Na goed speurwerk is zowel de doorrijder in de voormiddag van donderdag 31 augustus 2023 door de politie van Jarikaba op een adres in het politie ressort achterhaald. De doorrijder werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en werd na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.Het voertuig is in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBromfietser overleden en achtergelaten na aanrijding