maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

15-jarige Chenequa Blomhof ontvangt gulle donaties voor kunstbeen

lees ook ...

Extra controle veroorzaakt betalingsproblemen bij onderwijs

Er is extra controle nodig binnen de betalingscyclus van het ministerie van Onderwijs, wetenschap en Cultuur (MinOWC). Bij enkele leerkrachten zorgt dit voor betalingsproblemen. Het gaat om extra uren...

Het geld voor de beenprothese van Chenequa Blomhof, het 15-jarige slachtoffer van een verkeersongeval dat zes maanden geleden haar rechterbeen kostte, is binnen. Blomhof was dringend op zoek naar financiële steun om een kunstbeen aan te schaffen, zodat ze haar leven, met name haar schoolopleiding, kon voortzetten.

Binnen 24 uur na de oproep zijn er voldoende donaties ontvangen om de aankoop van het kunstbeen mogelijk te maken. Het benodigde bedrag van ruim 4.000 euro is ingezameld. De familie, vertegenwoordigd door grootvader Ronald Gietel, is de gulle gevers zeer dankbaar voor hun steun.

Stichting Amor Vitae heeft een bijdrage geleverd van in totaal 9.300 Surinaamse dollar en 100 euro. Daarnaast heeft de Verkeersafdeling van de politie bijgedragen met 3.800 Surinaamse dollar. De overige donateurs hebben ervoor gekozen anoniem te blijven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname15-jarige Chenequa Blomhof ontvangt gulle donaties voor kunstbeen