Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

15-jarig meisje overleden in shorttime hotel in Surinaams stadje Moengo

Geplaatst

op

Een 15-jarig meisje is gistermorgen overleden in een shorttime hotel te Moengo. Het meisje was met haar 17-jarige vriend naar de plek gegaan. Het duo had een relatie. Een ingeschakelde arts heeft de dood van het tienermeisje vastgesteld.

Vernomen wordt dat de 17-jarige jongen in eerste instantie door de politie in verzekering was gesteld, maar later is vrijgelaten. De politie heeft het ontzielde lichaam van het meisje voor obductie in beslag genomen.

Onderzoek moet uitwijzen wat zich precies heeft voorgedaan.

Culturu.com

4 Reacties
4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan rozenveld
woensdag 19 augustus 2020 09:45

Arm kind van 15 jaar, wat zou er aan haar gegeven zijn dat ze overleed.
Ik hoop dat dit echt goed wordt uitgezocht.
Het zal je kind maar wezen.

minsi
woensdag 19 augustus 2020 18:54

Een 15-jarige hoort niet met haar in een hotel te zijn maar thuis achter de schoolboeken voor educatie. Zij rustte in vrede.

Lunes Armand
donderdag 20 augustus 2020 01:53

Als wij als mens tussen ons oren prenten dat geen sexs hebben, betekend ik hou niet van jou; dan kan dit het gevolg zijn. Zijn er, zo ja, wat zijn dan de te kortkomingen van de regering/ouders en/of maatscappij in dit gebeuren? Is het daadwerkelijk het mullieu waar zo’n kind op groeit die deze handelingen veroorzaakt? De doodsoorzaak moet nog vastgesteld worden(?). Wat kan er gedaan worden om kinderen van dergelijke leeftijd bij te brengen dat sex een onderdeel van, maar niet HET leven is? Maar dat, hoe meer dit naar een verdere leeftijd verschoven kan worden, hoe meer kleur… Lees verder »

Ronny
donderdag 20 augustus 2020 13:27

Onderzoeken op rapedrugs zoals ghb enzAdvertentie

Suriname

Voorzitter CLO Hooghart, dreigt met lamlegging

Geplaatst

op

Hooghart N

Ronald Hooghart voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) hield vrijdag  een spoedvergadering waar meer dan honderd personen bij aanwezig waren. CLO eist een loonsverhoging van 75 procent en de achterstallige beloofde gelden met terug werkende kracht.

Hooghart gaf de regering de tijd tot 15 november om de eis in te willigen. Gebeurt dat niet dan volgt er een landelijke lamlegging.  “Wi e tapu a heri kondre”, dreigde Hooghart.

Tijdens de vergadering werden er een petitie ingediend van de personeelsbond van ‘s Lands Hospitaal. De bond is van mening dat de leden niet meer kunnen uitkomen met het huidige loon en eisen een salariscorrectie van 75 procent. Ook wordt de beloofde Covid-toelage opgeëist. De vergadering gaf  Hooghart veertien dagen om met oplossingen te komen.

Vanaf juli is de beloofde salarisverhoging die met terugwerkende kracht uitbetaald zou worden, niet gestort. Hooghart dreigde de straat op te gaan als de inwilliging van de  eis uitblijft. –  culturu.com

Lees verder

Suriname

Bekende Inpecteur Dennis Kolf heengegaan

Geplaatst

op

20201019 162440

De bekende  inspecteur van politie 1ste klasse Dennis Kolf is vanochtend heengegaan. Hij was waarnemend gewestelijk politiecommandant (GPK) van Saramacca. Vanmorgen werd door zijn huisgenoten ontdekt dat Inspecteur Kolf het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld. Kolf was één van de 10 inspecteur die begin september zou worden bevorderd tot een naast hogere rang, maar de bevorderingen van deze Inspecteurs gingen om onduidelijke redenen niet door.

De groep inspecteurs zou op dinsdag 8 september 2020 worden bevorderd tot de rang van Hoofdinspecteur van politie. Een dag daarvoor kregen zij telefonisch het bericht dat de bevordering was aangehouden. Inspecteur Kolf die  zeer verheugd was dat hij zou worden bevorderd en van alle kanten  felicitaties kreeg, was erg teleurgesteld  en verbaasd dat het niet doorging.

Inspecteur Dennis Kolf heeft zich ook jaren lang ingezet als jeugdvoorlichter bij de afdeling jeugdzaken van het Korps Politie Suriname. Hij was bij velen bekend van de voorlichtingsfilmpjes op de televisie voor de jeugd, waarbij de cast ook door jongeren werd bezet en  die onder zijn leiding op een aantrekkelijke manier werden gepresenteerd. Inspecteur Kolf bereikte de leeftijd van 56 jaar. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen