dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

Braziliaan doodgeschoten op de weg naar Atjoni

lees ook ...

LVV-minister onderstreept belang van voedselzekerheid in Sur...

Op woensdag 17 juli 2024 heeft minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM) zijn zorgen uitgesproken over de voorspelde regenval. Se...

Het ontzielde lichaam van een manspersoon van Braziliaanse afkomst van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn is op maandag 10 juli 2023 op de weg naar Atjoni ter hoogte van km 21 aangetroffen.

Medewerkers van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM), de afdeling Kapitale Delicten (K.D.) en de Forensiche Opsporing (F.O.) deden na de melding de plek aan voor onderzoek.

Uit het voorlopige onderzoek van de F.O. is gebleken dat het slachtoffer kort voor het incident omstreeks 07.00 uur voormiddag op de bromfiets is gezien op de weg, gaande richting van Atjoni. In de directe omgeving van het lijk is een valhelm met een kogelinslag aan de achterzijde aangetroffen, terwijl het slachtoffer een schotverwonding aan zijn achterhoofd en linker knie heeft opgelopen. De bromfiets lag ongeveer 100 meters verwijderd van het lijk.

Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door misdrijf het leven moet hebben gelaten. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de Brazilaan door de politie ter obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak en tal van andere berovingen die recentelijk zijn gepleegd op deze weg, zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBraziliaan doodgeschoten op de weg naar Atjoni