woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
5
(1)

134 lockdown overtreders opgepakt in het weekeind

lees ook ...

Rosebel Goldmines has been sold

Yesterday, Zijin Mining Group Co. Ltd. (Zijin) completed the acquisition of Rosebel Goldmines N.V. (RGM), which it had previously announced in October 2022. The majority of the requirements outlined i...

Vanaf vrijdagavond 2 april tot en met de vroege ochtend van maandag 5 april zijn er door de politie 134(Honderd en vierendertig) ‘Lock down’ overtreders waaronder 97(zevenennegentig) mannen, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. De Politie werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).

3(Drie) ‘Lock down’ overtreders, waaronder (1) man, gingen vreselijk tekeer tegen de politie omdat zij het er niet mee eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus van de Keizerstraat en Geyersvlijt. De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg en in clubs bevonden.

Verder is er een man ter zake overtreding van de vuurwapenwet overgebracht naar het politiebureau Uitvlugt. Daarnaast zijn er 7(zeven) voertuigen naar binnen gebracht en 17(zeventien) voertuigen weggesleept van personen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs en van anderen die hun voertuig onbeheerd achter lieten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname134 lockdown overtreders opgepakt in het weekeind