woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
5
(1)

134 lockdown overtreders opgepakt in het weekeind

lees ook ...

Natuurgenezer mag niet doorgaan met het verstrekken pakkette...

Natuurgenezer Germain May had bij het distribueren van levensmiddelen, nog wat pakketten over toen de politie ingreep, en de activiteit stopzette. Tijdens het afgeven van de pakketten ontstond er een ...

Vanaf vrijdagavond 2 april tot en met de vroege ochtend van maandag 5 april zijn er door de politie 134(Honderd en vierendertig) ‘Lock down’ overtreders waaronder 97(zevenennegentig) mannen, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. De Politie werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).

3(Drie) ‘Lock down’ overtreders, waaronder (1) man, gingen vreselijk tekeer tegen de politie omdat zij het er niet mee eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus van de Keizerstraat en Geyersvlijt. De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg en in clubs bevonden.

Verder is er een man ter zake overtreding van de vuurwapenwet overgebracht naar het politiebureau Uitvlugt. Daarnaast zijn er 7(zeven) voertuigen naar binnen gebracht en 17(zeventien) voertuigen weggesleept van personen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs en van anderen die hun voertuig onbeheerd achter lieten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname134 lockdown overtreders opgepakt in het weekeind