maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

130 lijnbussen in Suriname gecontroleerd; 13 vergunningen ingetrokken

lees ook ...

Openbare Werken begint pilotproject voor handmatig onderhoud...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft aangekondigd dat ze vanaf 2021 zullen overschakelen op handmatig onderhoud van kanalen en lozingen. Dit besluit is genomen vanwege de stijgende kosten, de...

Op 23 en 24 maart 2023 zijn er op de Indira Gandhiweg in Suriname controles uitgevoerd op lijnbussen met medewerking van de busdienst van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). In totaal werden 130 lijnbussen gecontroleerd tijdens deze actie. Helaas bleken 13 van de gecontroleerde busvergunningen te zijn ingetrokken en reden 3 bussen met een vervallen vergunning.

Daarnaast reden nog eens 3 bussen met een vervallen chauffeurskaart, terwijl er 2 bussen zonder chauffeurskaart reden en 1 bus zonder vergunning. Alle busondernemingen die lijndiensten onderhouden door passagiers te vervoeren, worden opgeroepen om ervoor te zorgen dat niet alleen de door de politie en verzekeringsmaatschappijen uitgegeven documenten in orde zijn voor deelname aan het verkeer, maar ook de documenten uitgegeven door het ministerie van TCT.

De controles op alle routes gaan onverminderd door om de veiligheid van passagiers te waarborgen en te zorgen voor naleving van de juiste regelgeving.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname130 lijnbussen in Suriname gecontroleerd; 13 vergunningen ingetrokken