maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
2
(4)

Pakkitow geeft dame van repliek

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

Stephano Biervliet (Pakkitow) gaf vandaag  een dame van repliek die vindt dat hij de filmpjes van de etende kinderen die donaties hebben gekregen via de organisatie  ‘Charity for life’, niet op Facebook mag posten. De naam van de dame hebben we  weggelaten. Hieronder haar opmerking en daarna zijn antwoord.

“Geachte …………, als voorzitter van Charity4onelife zijn er afspraken die we maken met de directeuren van alle kinder te huizen van suriname. We zijn afhankelijk van donaties van suriname en diaspora. Alle donateurs willen op beeld materiaal zien waar hun gelden naar toe gaan. Doordat we gelden ontvangen en ook voedingsmidellen, promoten we dit ook. Los daarvan hebben we een band met de kinderen, we nemen hun als ons eigen kinderen en ook als broer en zus. We geven ze niet het gevoel dat ze wees kinderen zijn. Als wij als organisatie dit niet doen hebben die kinderen niets te eten en word er ook niet gedoneerd omdat donateurs angst hebben, omdat vaak genoeg hun gelden niet naar plaats van bestemming gaan. Zo nu de vraag naar u: heb je liever dat we filmen en de kinderen eten, of geen donaties krijgen en geen enkel kind eet. Nog iets, soms komt het voor dat pas na 5 maanden er een kleine subsidie komt daarna moeten ze het bekijken. Hier uw antwoord.”

De vraag die opkomt is niet wat Pakkitow verkeerd doet, terwijl hij goed doet, de vraag is wat deze mevrouw doet voor kinderen die niets hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePakkitow geeft dame van repliek