donderdag 28 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

21 september, geboortedag Jaggernath Lachmon

lees ook ...

Regeringsraadsvergadering neemt belangrijke besluiten

De recent gehouden Regeringsraadsvergadering (RRV) was gevuld met presentaties over belangrijke onderwerpen en resulteerde in cruciale besluiten. Cherlique Lilienthal, woordvoerder van de president, g...

Gisteren 21 september, hebben de VHP en eigenlijk het gehele land, de 106de geboortedag van de grote VHP-leider Jagernath Lachmon herdacht. Wijlen VHP-voorzitter Lachmon kan in één keer genoemd worden met verbroedering, eenheid en vrede.

Hij was de man die gestreden heeft voor verbroedering en eenheid en vanuit dat oogpunt heeft gehandeld. Zijn leiderschap heeft Suriname van grote onrusten bespaard. Het is daarom belangrijk om deze verbroedering, vrede en de eenheidsgedachte van VHP-leider Lachmon voort te zetten. Vandaag is daarom uitgeroepen tot de Nationale Dag van Verbroedering.

“Ik zal de gedachte van wijlen voorzitter Jagernath Lachmon goed blijven propageren. Een vredige, harmonieuze samenleving in een multi-religieuze, multi-culturele en multi-etnische gemeenschap met respect voor en erkenning van elkaars opvattingen en cultuurachtergronden, is steeds een leidend beginsel geweest voor de partij”, zei  president Santokhi.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname21 september, geboortedag Jaggernath Lachmon