donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dans workshop in verband met Caribbean Welness day

lees ook ...

AZP vraagt dringend om noodmaatregelen

Tijdens de regeringsvergadering van vanmiddag staat de ernstige situatie bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) op de agenda. Specialisten hebben publiekelijk alarm g...

de De Caribbean Wellness Day wordt wordt op de tweede zaterdag van september gevierd in alle Caricom-landen. In aanloop naar deze dag heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) op vrijdag 9 september 2022 een dansworkshop gehouden in de trainingszaal van dit departement.

Het thema van de Caribbean Wellness Day is dit jaar,  ‘Power through Collective Action en  het subthema luidt: ‘Our Neighbourhood, Our Health’. In verband met de Caribbean Wellness Day worden er in de week 10-16 september 2022 in alle Caricom-landen activiteiten gerelateerd aan gezondheid ontplooid. Caribbean Wellness Day valt dit jaar op 10 september 2022. Vanwege de drukke omstandigheden van het ministerie van BIBIS is gemeend om vooraf aan deze week activiteiten te organiseren om toch de gedachte van Caribbean Wellness Week te ondersteunen.

De activiteiten begonnen op 07 september 2022 met een lezing over een gezonde levensstijl. Deze werd gevolgd door de dansworkshop waarbij leden van alle BIBIS-afdelingen meededen aan Linedancing, Zuma en Yoga. Met dit evenement werden de activiteiten van het ministerie van BIBIS rond Caribbean Wellness Day afgesloten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDans workshop in verband met Caribbean Welness day