maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Motorrijder verongelukt aan de Saramaccaweg

lees ook ...

Overheid overweegt Makandraproject voor capaciteitsversterki...

De Nederlandse ambassadeur in Suriname, Walter Oostelbos, bracht op dinsdag 20 februari 2024 een bezoek aan het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) voor een kennismaking. Tijdens dit ...

Na melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck aan de Saramaccaweg, deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werd  de 42-jarige motorrijder Robert Mertokasiman die geen teken van leven meer vertoonde aan de zijkant in de langs de weg lopende trens aangetroffen. 

De motorrijder Robert Mertokasiman kwam in de morgen van zaterdag 06 augustus, na een aanrijding met een Daf-truck aan de Saramaccaweg te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde de dood van het verkeersslachtoffer vast. Onderzoek wees uit dat de motorrijder over de Saramaccaweg reed. Hij kwam vanuit de richting van Groningen en ging in de richting van Uitkijk, terwijl de Truckbestuurder uit tegenovergestelde richting kwam.

Ter hoogte van de Rachelshoopweg kwam de Mortorfietser bij het beschrijven van de flauwe bocht op de rijhelft van zijn tegenligger. Bij die gelegenheid botste Robert tegen de rechtervoorzijde van de Daf-truck en belandde met zijn motorfiets aan de zijkant in de langs de weg lopende trens met voor hem het noodlottige gevolg.

De Daftruck bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit is van een geldig rijbewijs, is na te zijn verhoord heengezonden. Het ontzielde lichaam van Robert is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMotorrijder verongelukt aan de Saramaccaweg