zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
3
(2)

378 camera’s ter beveiliging van stad en district geïnstalleerd

lees ook ...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse vo...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse voorouders en hun nazaten. De bijeenkomst is op zaterdag 30 maart 2024 Barkstraat 1 te Zaandam aanvang 14.00 uur Aanleiding collectieve rou...

Het Safe City project dat is uitgevoerd door de overheid bestaat uit 378 camera’s, die in het centrum en enkele districten zijn geïnstalleerd. Het doel van dit project is om de algehele veiligheid in Suriname duurzaam op peil te houden. Ook is er een command center opgeleverd van waaruit de monitoring van alle beelden plaatsvindt.

President Chandrikapersad Santokhi heeft op vrijdag 22 juli 2022 de werkgroep ‘Command Center Safe City’ geïnstalleerd. Deze presidentiële werkgroep moet het staatshoofd adviseren omtrent de opzet van een operationele unit voor de command center. De regeringsleider heeft benadrukt dat hij een voorstel betreffende een beheerstructuur van deze center verwacht.

“De groep moet alle knelpunten onderzoeken en inventariseren. Ook moet er gekeken worden hoe alle diensten in geval van calamiteiten effectief gebruik kunnen maken van de operationeel unit,” aldus de president. Het commandcenter wordt geüpgrade. Het staatshoofd wenste de commissie succes toe met de te verrichten werkzaamheden.

Hopelijk zijn er ook een aantal cameras op zijn kabinet geïnstalleerd waar hij niet van weet, zodat zaken die het daglicht niet kunnen verdragen aan het licht kunnen komen

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname378 camera's ter beveiliging van stad en district geïnstalleerd