dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Sportdag van het ministerie van ROS

lees ook ...

Convert as much as 10,000 m2 of land in rent into ownership

The conversion of land into ownership has been agreed upon by the VHP and the ABOP/PL. During the opo yari (opening of the year) meeting on Saturday night in Nieuw Nickerie, Minister Bronto Somohardjo...

Het personeel van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (ROS) en Sport organiseerde op 29 juni 2022 jongstleden een sportdag in de Witte Lotus. Het doel van deze dag was het saamhorigheidsgevoel en de groepscohesie te bevorderen en ook om de motivatie een boost te geven. Ook het leren kennen van de collega’s speelde daarin een rol.

De minister van ROS, Gracia Emanuël, sprak onder ander over het belang van bewegen en het op na houden van een gezonde levensstijl. Volgens de bewindsvrouwe is sporten voor een ieder noodzakelijk om het lichaam in goede conditie te houden. “Bovendien kan sport een goede impuls voor de teamgeest betekenen. Dit doordat men elkaar beter leert kennen en instaat is om begrotingsdoelen te halen.”

De 05 directoraten die hebben meegedaan waren: Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland, Directoraat Regionale Ontwikkeling, Directoraat Duurzame Ontwikkeling Afro- Surinamers Binnenland, Directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen en het Directoraat Sportzaken.

De takken van sport hierbij waren voetbal, slagbal, zwemmen, recreatie spelen, volleybal en troefcall. De dag werd afgesloten met een optreden van de muziekformatie New Style. De organisatie was in handen het onderdirectoraat Recreatie en Sport van het Directoraat Sportzaken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSportdag van het ministerie van ROS