donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

PR van het KPS distantieert zich van gerucht ‘diefstal’ Suribet

lees ook ...

Training bewoners Pëlëlë Itëpu in behoud traditioneel vlecht...

Eerder dit jaar heeft Pëlëlë Itëpu (Tepu) via VIDS een projectvoorstel ingediend voor financiering bij het GEF Small Grants Programme (SGP) met de titel: “Duurzaam gebruik van- en waardetoevoeging aan...

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) is geautoriseerd om namens het KPS informatie of berichtgevingen rakende politionele aangelegenheden te delen met de samenleving. Omtrent het onderhavige geval is er geen info verstrekt door de afdeling PR, die zich daarom ook distantieert van de berichtgeving gepubliceerd door de media.

Recentelijk werd de afdeling PR geconfronteerd met informatie betreffende een beroving ten nadele van het kansspel bedrijf Suribet, waarbij er door een mediabedrijf is aangegeven dat er vermoedelijk 30 miljoen Surinaamse Dollar zou zijn buit gemaakt. Ten gevolge hiervan is er ruis ontstaan binnen de gelederen van het kansspel bedrijf (Suribet).

Het is niet duidelijk of het hier gaat om een klant die op rekening mocht spelen van het kansspelbedrijf en na groot verlies op rekening van suribet, de benen nam.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePR van het KPS distantieert zich van gerucht 'diefstal' Suribet