donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

PR van het KPS distantieert zich van gerucht ‘diefstal’ Suribet

lees ook ...

Gemaskerde criminelen beroven slachtoffers in eigen woning

Op dinsdag hebben drie gewapende en gemaskerde criminelen een overval gepleegd in de Richard Voullairestraat te Abra Broki. Twee slachtoffers werden onder dreiging van vuurwapens beroofd. Terwijl d...

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) is geautoriseerd om namens het KPS informatie of berichtgevingen rakende politionele aangelegenheden te delen met de samenleving. Omtrent het onderhavige geval is er geen info verstrekt door de afdeling PR, die zich daarom ook distantieert van de berichtgeving gepubliceerd door de media.

Recentelijk werd de afdeling PR geconfronteerd met informatie betreffende een beroving ten nadele van het kansspel bedrijf Suribet, waarbij er door een mediabedrijf is aangegeven dat er vermoedelijk 30 miljoen Surinaamse Dollar zou zijn buit gemaakt. Ten gevolge hiervan is er ruis ontstaan binnen de gelederen van het kansspel bedrijf (Suribet).

Het is niet duidelijk of het hier gaat om een klant die op rekening mocht spelen van het kansspelbedrijf en na groot verlies op rekening van suribet, de benen nam.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePR van het KPS distantieert zich van gerucht 'diefstal' Suribet