woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

NH personeel neemt certificaat ZOOM training in ontvangst

lees ook ...

Werknemers Hakrinbank sluiten loonovereenkomst 2024

Tijdens een Algemene Leden Vergadering van de Hakrinbank Werknemers Organisatie (HWO) is er een principeovereenkomst, bereikt door het bestuur op 3 april jongstleden, goedgekeurd door de leden. De loo...

Afdelingshoofden en ander personeel van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) hebben de 5 daagse training ‘ZOOM’ van Kime learning to teach online gevolgd. De 45 deelnemers hebben het traject succesvol afgerond en mochten op donderdag 07 april hun certificaat in ontvangst nemen uit handen van de trainers Maikel Watson en Nancy Goede.

Het ministerie heeft zich in het kader van institutionele versterking voorgenomen trainingen te laten verzorgen aan haar medewerkers. Ook om het feit dat de COVID-19-pandemie, die in 2020 uitbrak in Suriname, toch gezorgd heeft voor een versnelde adaptatie van een nieuwe virtuele trend: online studeren en deelnemen aan zoommeetings, welke een ‘mind shift’ en enige mate van ervaring vereist.

Het doel van de training komt tot uiting in de effectiviteit, de bereikbaarheid en flexibiliteit inzake de interne als externe communicatie en het delen van informatie onder de NH-medewerkers. Dit, ook ten bate van de groei en ontwikkeling van het ministerie.

Minister David Abiamofo sprak de hoop uit dat de medewerkers met de opgedane kennis in staat zullen zijn de skills toe te passen bij werkprocessen. De bewindsman gaf aan dat met deze training een nieuwe weg is ingeslagen en dat NH vooralsnog zal meebewegen met de moderne technologie, zodat te allen tijde collectief ongekende successen kunnen worden geboekt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNH personeel neemt certificaat ZOOM training in ontvangst