zondag 3 december 2023
31.1 C
Paramaribo
1.7 C
Amsterdam
4
(1)

Verkeersongeluk; één dode

lees ook ...

Presidentiële werkgroep start huis-aan-huis onderzoek in Flo...

De presidentiële werkgroep Wijken in Ontwikkeling (WIO) is van plan binnenkort te beginnen met een wetenschappelijk buurtonderzoek in Flora B en de omliggende gebieden. Het hoofddoel is het verzamelen...

De 45-jarige bromfietser Sandjai Kalloe werd in de avond van zaterdag 12   februari aan de Welgedacht B weg ter hoogte van pandnummer 211 door de autobestuurder S.T. (38) aangereden. Wetsdienaren van de verkeersunit van Regio Midden deden de locatie aan voor onderzoek waar zij de bromfietser aantroffen op de weg die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts die werd ingeschakeld, stelde de dood vast.

Uit het voorlopige onderzoek is geconstateerd dat de automobilist S.T. vanuit de Indira Ghandiweg kwam aangereden. Hij sloeg vervolgens af in de Welgedacht B weg en ging in de richting van Magentakanaal, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Sandjai maakte op een gegeven moment een rechtse bocht met de bedoeling zijn inrit op te rijden. Bij die gelegenheid kwam de bromfietser in botsing met de autobestuurder met voor Sandjai het noodlottig gevolg.

Beide voertuigen zijn hangende het onderzoek door de politie ter herkeuring in beslaggenomen. Het geldig rijbewijs van de autobestuurder is na overleg met het Openbaar Ministerie ingevorderd. Na te zijn voorgeleid en verhoord is de automobilist heengezonden. Het ontzielde lichaam van Sandjai is in opdracht van Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVerkeersongeluk; één dode