zondag 24 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

100 jarige in het district Nickerie

lees ook ...

Zorgwekkende suïcidecijfers onderstrepen belang van mentale ...

In de afgelopen jaren heeft mentale gezondheid een groeiende prioriteit gekregen, vooral door de impact van de COVID-19- pandemie. Deze crisis benadrukte dat iedereen op zijn tijd zorg nodig heeft, zo...

Olga Rona Rozelina Borgia vierde in bijzijn van familie, vrienden en kennissen en de DC  van Nickerie haar 100ste jaardag op dinsdag 6 juni 2023.

Oma Olga werd op 6 juni 1923 in het district  Nickerie  uit een gezin van 7 kinderen,  3 meisjes en 4jongens geboren. Helaas is zij de enige die nog in leven is en de 100 jaar bereikt heeft. Oma Olga heeft zelfs geen kinderen ter wereld gebracht maar heeft wel veel  kinderen kunnen  opvoeden en groot gebracht. Oma Olga stond bekend als een van de bekendste kapsters van Nw Nickerie.

DC Senrita Gobradhan van Nickerie sprak een kort  woord van dankzegging en bemoediging richting Oma Olga. De DC overhandigde namens de President van de Republiek Suriname een geldsbedrag, een bloemstuk en een wenskaart aan de jarige Oma Olga op deze voor haar bijzondere dag.

Speciaal voor Oma Olga,  die niet alleen een sociaal bewogen mens is maar ook een zeer gelovige mens werd er een dankdienst gehouden en onder het genoot van een hapje en een drankje mochten familie,vrienden en kennissen die deze bijzondere dag van 100 jaar Genade met haar mee vieren..

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname100 jarige in het district Nickerie