zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(2)

1 voor 12 voorziet Kinderhuis Ramoth van voeding

lees ook ...

Suriname en Jamaica bespreken samenwerking en regionale inte...

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) heeft op vrijdag 17 mei 2024 de minister van Industrie, Investeringen en Handel van Jamaica, Senator Aubyn Hill, ontvangen...

Het kinderhuis Ramoth heeft bij de stichting 1 voor 12 aangeklopt voor hulp. Het kinderhuis heeft geen middelen om voeding en drank aan te schaffen voor zijn kinderen. Louis Vismale, de voorzitter van 1 voor 12, is niet te spreken over deze situatie. Hij benadrukt dat er veel lof wordt geuit over hoe de jeugd de toekomst van morgen is, maar hij ziet daar weinig van terug in het beleid.

De voorzitter van 1 voor 12 doet een dringend beroep op de regering om zulke calamiteiten, vooral bij sociale instellingen, te voorkomen. “Mensen wonen al onder verschillende omstandigheden in opvang, laten we hen dan niet laten lijden voor een bordje eten.”

Majoor Marsha Samedi en haar echtgenoot Winston Samedi geven leiding aan het tehuis. Marsha Samedi geeft aan dat de subsidie niet is ontvangen en dat de subsidie die wel is ontvangen niet voldoende is om het tehuis draaiende te houden, gezien de steeds duurder wordende goederen.

1 voor 12 heeft het tehuis voor twee weken van voeding voorzien. Vismale doet een beroep op de regering en de gemeenschap om het tehuis een helpende hand te bieden. “Het gaat immers om onze kinderen.” Het echtpaar is 1 voor 12 dankbaar voor de ondersteuning.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname1 voor 12 voorziet Kinderhuis Ramoth van voeding