woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
4
(2)

1 voor 12 doet in vastenmaand een beroep op zakat van moslims

lees ook ...

Suriname agriculture project versterkt cassavesector met mod...

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft in samenwerking met de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) cassave-raspermachines verstrekt aan meer dan 40 klei...

Louis Vismale van de stichting 1 voor 12 ondersteunt al jaren minder draagkrachtigen in de Surinaamse gemeenschap. Nu vraagt hij hulp om het huis van mevrouw Natasha Bruining af te bouwen. Ook kinderen van het dorp Powakka moeten nu worden voorzien van 200 belegde broden per dag. In deze vastenmaand doet Vismale een beroep op de zakat van de moslimgemeenschap, waarmee men in de vastenmaand goede daden ondersteund.

Natasha Bruining is een moeder van zes kinderen, die moeite heeft om de bouw van haar woning af te ronden. De stichting wil haar ondersteunen, en streeft ernaar om deze maand dit project af te ronden. Deze alleenstaande moeder en haar gezin leven onder moeilijke omstandigheden.

De stichting voorziet kindertehuizen ook van brood dagelijks.Verder is er ook een broodproject te Powakka, waar er dagelijks 200 belegde broden worden geleverd tegen de kostprijs van SRD 10,-. Vismale kan steeds moeilijker de projecten uitvoeren. Hij richt daarom verzoeken om de stichting te ondersteunen. “De almachtige zal u belonen.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname1 voor 12 doet in vastenmaand een beroep op zakat van moslims