donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

02 ongelukken, waarbij één met dodelijke afloop op de weg naar Pikin Saron

lees ook ...

Pertjajah Luhur laat spierballen zien: Kick-off campagne gro...

"Na slechte tijden komen er goede tijden. Na regen komt er zonneschijn," verklaarde Bronto Somohardjo, ondervoorzitter van de Pertjajah Luhur (PL), vol trots tijdens de massale kick-off van de verkiez...

De politie van het bureau Zanderij kreeg op 21 augustus 2023 omstreeks 01.05 uur van het Command Center de melding van een aanrijding tussen een bromfietser met duorijder en een voetganger op de weg naar Pikin Saron. Bij aankomst van de politie waren de drie slachtoffers reeds per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD-poli te Pikin Saron.

De bromfietser G.K. tevens vermoedelijke veroorzaker, die militair van beroep was, liet het leven op de poli van Pikin Saron. Een arts stelde officieel de dood van het verkeers slachtoffer vast. Het voorlopige onderzoek van de politie wees uit, dat zowel de voetganger als de bromfietser met duorijder zich aan de linkerzijde over de weg uit de richting van Pikin Saron verplaatsten, gaande in de richting van Apoera. Door tot nog toe onbekende reden ontstond er een aanrijding tussen de bromfietser en de voetganger, waarbij de bromfietser en zijn duorijder en de voetganger verwondingen hebben opgelopen.

De duorijder met schaafverwondingen en de voetganger met een beenfractuur werden met de ambulance van Surcad  afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het ontzielde lichaam van G.K. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van de aanrijding werd overgedragen aan de Militaire Politie (MP), omdat de overledene militair was .

Er vond die dag rond 05.00 uur ’s ochtends, nog een aanrijding plaats tussen een truck en een voetganger op dezelfde weg, heeft de 65-jarige voetganger C.M. zware persoonlijke ongelukken opgelopen. De politie van bovengenoemd bureau deed na de melding van de aanrijding, die niet ver verwijderd van de eerste aanrijding had plaatsgevonden, de locatie aan voor onderzoek.

De wetsdienaren constateerden bij aankomst dat zowel de truckbestuurder als de voetganger naar de richting van Pikin Saron gingen. De voetganger C.M. liep zware verwondingen op, waarna de dorpsbewoners tekeer gingen, en de truckchauffeur daardoor het bos in vluchtte.

De gewonde voetganger werd voor medische hulp met de ambulance van Surcad afgevoerd naar de Spoed eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en de Truck werd hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname02 ongelukken, waarbij één met dodelijke afloop op de weg naar Pikin Saron