zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Zware klus voor Suriname tegen Mexico

lees ook ...

Jasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje

De 35-jarige doelverdediger Jasper Cillessen kiest na twee jaar weer voor een avontuur in Spanje en zal nu uitkomen voor de Spaanse club Las Palmas. Japser, stapte maandag in het vliegtuig rich...

De nationale voetbalselectie van Suriname speelt  vandaag om 23.00 surinaamse tijd tegen Mexico

Voor Suriname is het de 3de wedstrijd in de Concacaf Nation League.Eerder speelde suriname 1-1gelijk tegen Jamaica en verloor de 2de wedstrijd met 1-3.Mexico komt voor het eerst in actie in deze poule.Na een zeer vermoeiende reis,heeft de selectie van suriname gisteren de laatste trainingen gehad.Coach Menzo beschikt over een vrij fitte selectie.

Suriname is de underdog in deze wedstrijd als we in ogenshow nemen dat Mexico op de 9de plaats staat van de FIFA wereldranglijst en Suriname op de 141ste plaats.Mexico staat nummer 1 op de Concacaflijst en Suriname op de 14de plaats.De coach van Mexico is de ex-trainer van Barcelona Gerard Martino.

Suriname heeft de geschiedenis niet met zich mee als het gaat òm wedstrijden tegen Mexico.Suriname speelde in 1960 voor het eerst tegen Mexico en verloor met 4-0,voorronde Olympische spelen.1991 speelde suriname 1-1gelijk in Suriname tegen Mexico voorronde Olympische spelen en 1977 verloor suriname 8-1 van Mexico in Mexico voorronde Wk.Suriname heeft nog nooit kunnen winnen of gelijk spelen tegen Mexico in Mexico.

De wedstrijd wordt in het stadion Nuevo Corona in Torrcon Coahuila Mexico gespeeld en geniet volop belangstelling van de mexicaanse pers en ook internationaal.In suriname wordt de wedstrijd door ATV live uitgezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZware klus voor Suriname tegen Mexico