zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern Munchen

lees ook ...

Geen finale plek voor InterMiami in Concacaf Championship

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi heeft zijn ploeg Inter Miami  niet kunnen loodsen naar de finale van de Concacaf Championship. Het sterrenteam van Inter Mi...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor.

Zondag verloor de ploeg van Bayern Munchen opnieuw in de Duitse competitie, nadat vorige week ook nog werd verloren van Bayern Leverkusen. Ook de 1ste wedstrijd in de achtste finale van de Championsleague verloor Bayern Munchen. Het bestuur van Bayern Munchen is absoluut niet tevreden over het optreden van de ploeg onder Thomas Tuchel. Gedacht wordt de coach te vervangen voordat de zaak erger wordt. De laatste keer dat Bayern Munchen drie wedstrijden op rij verloor was 9 jaar geleden toen was Pep Guardiola,de coach. Maar Bayern Munchen was toen al kampioen van Duitsland.

Zinedine Zidane wordt nu genoemd als de opvolger van Thomas Tuchel. Zidane zat in het seizoen 2020/21 voor het laatst op de trainersbank nadat hij kampioen werd met Real Madrid van de La Liga en ook de Championsleague won. Sindsdien zit Zidane zonder club. Hij wilde graag bondscoach van Frankrijk worden maar zag die kans aan zich voorbij gaan.Eerder werd ook de naam van Hansi Flick genoemd, die was al eerder coach van Bayern Munchen, maar staat nu in de belangstelling van FC Barcelona.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern Munchen