vrijdag 19 april 2024
25 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
0
(0)

Zine Zidane volgende op de lijst van de Braziliaanse voetbalbond

lees ook ...

NBA Philadelphia plaatst zich voor de Play-offs

De Philadelphia 76ers heeft zich woensdagavond weten te plaatsen voor de NBA Play-offs door de 105-104 overwinning op Miami Heat. Een nagelbijter wedstrijd heeft de 76ers zich alsnog weten te plaat...

De Braziliaanse voetbalbond (CBF) is naarstig op zoek naar een nieuwe bondscoach nadat Tite na het WK in Qatar bedankte als bondscoach.

Volgens de Braziliaanse voetbalbond is het nu tijd wel tijd voor een buitenlander om bondscoach te worden van de Braziliaanse nationale voetbalselectie. Tijdens het wereldkampioenschap in Qatar strandde Brazilie voor de 4de keer in de kwartfinale, ondanks het team over goede spelers beschikte en een ervaren bondscoach. De afgelopen dagen heeft de Braziliaanse voetbalbond een lijst samengesteld van trainers die in aanmerking kunnen komen voor de open post als bondscoah.De huidige coach van Real Madrid, Carlo Ancelotti,  Jose Mourinho, trainer van AS Roma  kwamen al voor op de lijst. Ancelotti heeft inmiddels al een korte reactie gegeven dat hij tot 2024 coach is van Real Madrid en daarna wel open oren heeft voor de functie bij Brazilie. Nieuw op de lijst is Zine Zidane, die grote successen geboekt heeft met Real Madrid en ergens hoopt op het bondscoachschap bij Fankrijk. De Franse voetbalbond heeft laten doorschemeren dat zij voorlopig door zullen gaan met Didier Deschamps. Zidane zit voorlopig zonder club en zou daarbij de geschikte kandidaat kunnen zijn voor de Braziliaanse voetbalbond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZine Zidane volgende op de lijst van de Braziliaanse voetbalbond