zondag 5 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

Zine Zidane volgende op de lijst van de Braziliaanse voetbalbond

lees ook ...

Real Madrid blijft Barcelona op de hielen volgen in de La L...

De ploeg van Real Madrid wist donderdagmiddag pas in de tweede helft Valencia van zich af te schudden in de competitie wedstrijd van de LA Liga. Valencia maakte het Real Madrid heel moeilijk in de ...

De Braziliaanse voetbalbond (CBF) is naarstig op zoek naar een nieuwe bondscoach nadat Tite na het WK in Qatar bedankte als bondscoach.

Volgens de Braziliaanse voetbalbond is het nu tijd wel tijd voor een buitenlander om bondscoach te worden van de Braziliaanse nationale voetbalselectie. Tijdens het wereldkampioenschap in Qatar strandde Brazilie voor de 4de keer in de kwartfinale, ondanks het team over goede spelers beschikte en een ervaren bondscoach. De afgelopen dagen heeft de Braziliaanse voetbalbond een lijst samengesteld van trainers die in aanmerking kunnen komen voor de open post als bondscoah.De huidige coach van Real Madrid, Carlo Ancelotti,  Jose Mourinho, trainer van AS Roma  kwamen al voor op de lijst. Ancelotti heeft inmiddels al een korte reactie gegeven dat hij tot 2024 coach is van Real Madrid en daarna wel open oren heeft voor de functie bij Brazilie. Nieuw op de lijst is Zine Zidane, die grote successen geboekt heeft met Real Madrid en ergens hoopt op het bondscoachschap bij Fankrijk. De Franse voetbalbond heeft laten doorschemeren dat zij voorlopig door zullen gaan met Didier Deschamps. Zidane zit voorlopig zonder club en zou daarbij de geschikte kandidaat kunnen zijn voor de Braziliaanse voetbalbond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZine Zidane volgende op de lijst van de Braziliaanse voetbalbond