maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
4.5
(2)

Zine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madrid

lees ook ...

EK2024/ Hongaarse voetbalbond geeft goed nieuws over Barnab...

De EK wedstrijd van zondag tussen Hongarije en Schotland werd vanwege een zeer heftige blessure  van Barnabas Varga tijdelijk stil gelegd na een flinke botsing tussen meerdere spelers waarbij ook Barn...

Zine Zidane zou mogelijk voor de derde keer coach kunnen worden van Real Madrid en dan weer geschiedenis kunnen schrijven. Zidane, voor het laatst in het seizoen 2020/2021 trainer was van Real Madrid en sinds die tijd zonder club zit, zou voor de derde keer kunnen gaan voor het trainerschap bij Real Madrid.

De huidige trainer Carlo Ancelotti zijn contract  loopt volgend seizoen ten einde. Hij had gehoopt na het WK in Qatar  bondscoach te worden van Frankrijk, maar de Franse voetbalbond  heeft gesloten tot 2026 door te gaan met de huidige bondscoach Didier Deschamps.

Zidane had ook gehoopt op een functie bij PSG,  maar ook dat ging aan zijn neus voorbij, zijn naam werd ook genoemd als de nieuwe bondscoach van Brazilië, maar hij dat afgewezen.Bij Real Madrid  is hij nog altijd welkom, de vraag is als het een verstandig besluit is om te gaan voor een derde trainerschap bij Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madrid