vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
4.5
(2)

Zine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madrid

lees ook ...

NBA Toch nog een plaats voor de Lakers in de Play-offs

De 39-jarige sterspeler van de LA Lakers Lebron James had dinsdagavond met zijn 23 punten een belangrijk aandeel in de 110-106 overwinning op de New Orleans Pelicans. Door de 110-106 overwinnin...

Zine Zidane zou mogelijk voor de derde keer coach kunnen worden van Real Madrid en dan weer geschiedenis kunnen schrijven. Zidane, voor het laatst in het seizoen 2020/2021 trainer was van Real Madrid en sinds die tijd zonder club zit, zou voor de derde keer kunnen gaan voor het trainerschap bij Real Madrid.

De huidige trainer Carlo Ancelotti zijn contract  loopt volgend seizoen ten einde. Hij had gehoopt na het WK in Qatar  bondscoach te worden van Frankrijk, maar de Franse voetbalbond  heeft gesloten tot 2026 door te gaan met de huidige bondscoach Didier Deschamps.

Zidane had ook gehoopt op een functie bij PSG,  maar ook dat ging aan zijn neus voorbij, zijn naam werd ook genoemd als de nieuwe bondscoach van Brazilië, maar hij dat afgewezen.Bij Real Madrid  is hij nog altijd welkom, de vraag is als het een verstandig besluit is om te gaan voor een derde trainerschap bij Real Madrid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZine Zidane mogelijk voor derde keer trainer van Real Madrid