zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

” Ze weten niet terug is op de voetbalvelden “

lees ook ...

NATIO keeper Vaessen zet carriere voort bij FC Groningen

De 28-jarige doelverdediger van NATIO Suriname Etienne Vaessen zal zijn carriere voortzetten bij de ploeg van FC Groningen. Vaessen heeft een aflopend contract bij de ploeg van RKC Waalwijk en ...

De Nederlander met een surinaams roots Quincy Promes liet zich de afgelopen dagen weer zien op het voetbalveld in Dubai.

Quincy Promes, die enkele weken geleden onder voorwaarde in Dubai in vrijheid is gesteld dook na zijn vrijlating eerst in de muziekstudio en nu is hij weer te zien op de voetbalvelden in Dubai.” Ze weten niet wie terug is” zei Promes nadat hij na een lange periode van afwezigheid zich weer op het trainingsveld liet zien. Promes speelde voor het laatst voor de Russische club Spartak Moskou, maar door zijn aanhouding in Dubai is het contact met Spartak Moskou teneinde gekomen.

Promes maakt zich klaar voor een rentree als voetballer. Promes moet wel nog vrezen voor uitlevering naar Nederland, waar hij veroordeeld is.Ala Promes terug zal keren naar Spartak Moskou is niet bekend of dat hij voor een ploeg in Dubai zal spelen is ook nog niet bekend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Ze weten niet terug is op de voetbalvelden "