Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Glory62 in Ahoy (Zaterdag 8 December)

Geplaatst

op

De grootste kickboksorganisatie ter wereld heeft ervoor gezorgd dat er dikke gevechten op het programma staan. Een ware gladiatorenstrijd zal er losbreken op zaterdag 8 december in Rotterdam Ahoy.

Dit evenement is niet alleen voor de bekende Nederlanders of die hard vechtsportliefhebbers, maar ook voor iedereen die een avondje wil genieten. Dit is waarom je GLORY 62 niet mag missen:

Nieuwe aanwinsten om te bewonderen
GLORY heeft de afgelopen periode heel wat nieuwe talenten getekend. Vechters als Luis ‘The Infamous’ Tavares, Mohamed ‘Hamicha’ Mezouari en Ertugrul Bayrak zullen deze avond debuteren. Ook Robbie ‘The Rabbit’ Hageman zal zijn 1e partij in de weltergewicht-divisie vechten. Allemaal vechters die flinke knock-outs in zich hebben, dus gegarandeerd spektakel.

Zwaargewichttoernooi á la K-1 World Grand Prix
Voorheen streden 8 vechters, zoals Ernesto Hoost, Peter Aerts, Semmy Schilt, Remy Bonjasky, Badr Hari en meer, in Japan om de felbegeerde prijs: $400.000. Onze Nederlandse toppers domineerden dit grote toernooi jaren tot K-1 in 2011 failliet ging. De organisatie maakte wel een terugkeer, maar kon het oude niveau tot (nu toe) niet meer bereiken.

Een toernooi van deze omvang komt niet vaak voor, maar nu tijdens GLORY 62 wel! Het gaat dan niet om $400.000, maar om een totaal van $150.000 aan prijzengeld. Dat neemt niet weg dat een toernooi super spannend is en je deze moet hebben meegemaakt. De zwaargewichten zijn allen gebrand om met de hoofdprijs ervandoor te gaan, ze beloven ons spectaculaire knock-outs en heel veel vuur.

Bucketlist
Eigenlijk moet een kickboksevenement van dit format gewoon op je bucketlist staan. Het is niet iets wat je elke week of maand meemaakt, de spanning giert door je lijf en als je met een leuke groep vriend(inn)en gaat beleef je ook nog eens enorm veel plezier. Een keer wat anders dan een avondje de kroeg in.

De ‘real deal’
Zo’n gevecht in het echt meemaken is heel wat anders dan thuis voor de buis. Je ervaart veel meer de emotie en kracht van de vechters. Hou je van een flinke knock-out? Dan ga je er meer van genieten als je het live meemaakt! Ook de sfeer in Rotterdam Ahoy is niet te beschrijven, hier moet je gewoon bij zijn.

Prelims en SuperFight Series
De gevechten tijdens het voorprogramma zijn ook een reden om een kaartje te kopen. Deze gevechten worden namelijk niet uitgezonden op Veronica, je kunt ze alleen bekijken via UFC Fight Pass tegen betaling. En als je dan toch gaat betalen, kun je net zo goed een kaartje kopen om de gevechten live te zien.

Bekijk hier het gehele programma:

GLORY 62 Rotterdam
Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht A: Benjamin Adegbuyi vs. Arkadiusz Wrzosek
Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht B: Jamal Ben Saddik vs. Junior Tafa
Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht C: Jahfarr Wilnis vs. Tomas Mozny
Kwartfinale zwaargewichttoernooi gevecht D: Guto Inocente vs. Mohammed Abdallah
Halve finale zwaargewichttoernooi gevecht E: winnaar gevecht A vs. winnaar gevecht C
Halve finale zwaargewichttoernooi gevecht F: winnaar gevecht B vs. winnaar gevecht D
Co-headline-gevecht lichtzwaargewicht: Luis Tavares vs Artur Gorlov
Finale zwaargewichttoernooi: winnaar gevecht E vs. winnaar gevecht F

GLORY 62 SuperFight Series
Lichtgewichtgevecht: Marat Grigorian vs. Christian Baya
Lichtgewichtgevecht: Tyjani Beztati vs. Stoyan Koprivlenski
Weltergewichtgevecht: Robbie Hageman vs. Dmitrii Menshikov
Weltergewichtgevecht: Miles Simson vs. Hamicha
Reservegevecht zwaargewichttoernooi: Roël Mannaart vs. Kirill Kornilov

GLORY 62 Prelims
Middengewichtgevecht: Donovan Wisse vs. Ertuğrul Bayrak

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport

Evander Sno krijgt taakstraf voor mishandeling portier

Geplaatst

op

Voormalig profvoetballer Evander Sno heeft een taakstraf gekregen van 76 uur, omdat hij in 2017 een portier van de Melkweg in Amsterdam knock-out had geslagen. Ook zijn twee broers stonden terecht. Zij werden vrijgesproken van mishandeling, omdat de rechter hier niet voldoende bewijs voor zag. Een van hen moet wel een boete betalen van 150 euro, omdat hij zei dat hij de beveiligers van het poppodium iets wilde aandoen met een vuurwapen.

De mishandeling vond plaats op 29 oktober 2017, toen de broers om onduidelijke reden de Melkweg werden uitgezet. Sno heeft toegegeven dat hij een portier een klap gaf, omdat hij naar eigen zeggen naar zijn broer wilde die het aan de stok had met beveiligers.

Lees verder

Sport

Kaartverkoop Oranje van start

Geplaatst

op

Over twee maanden begint het Nederlandse voetbalelftal aan de kwalificatie voor het Europees kampioenschap van volgend jaar. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Wit-Rusland (21 maart) en Duitsland (24 maart) begint vrijdag, meldt de KNVB.

Fans met een clubkaart van Oranje hebben een week de tijd om een kaart aan te schaffen. Daarna begint de vrije verkoop.

Lees verder

Meest gelezen