donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Zambia geen partij voor Spanje op WK2023 vrouwen

lees ook ...

Italiaanse derby eindigt in afslachting AC Milan

In een beladen wedstrijd in de Serie A tussen Intermilan en AC Milan zaterdagmiddag werd de ploeg van AC Milan volledig van kaart gespeeld door Intermilan die de wedstrijd met 5-1 won. Door de eleg...

De nationale vrouwen selectie van Spanje heeft woensdagochtend tijdens het WK voor vrouwen flink uitgehaald tegen Zambia door de wedstrijd overtuigend met 5-0 te winnen.

Zambia heeft woensdagochtend geen vuist kunnen maken tegen de sterke selectie van Spanje. Spanje liet Zambia alle hoeken van het veld zien. Na 13 minuten spelen in de 1ste helft was het al 2-0 voor Spanje. In de 2de helft wist Spanje nog 3 keer het net te vinden. Jennifer Hermoso die haar 100ste wedstrijd speelde , scoorde ook nog  haar 50ste doelpunt  voor de selectie van Spanje. De andere doelpunten kwamen van Teresa Abelleira en Alba Redondo (2x).

Spanje won eerder van Costa Rica met 3-0 en staat daardoor op doelsaldo boven Japan in Groep C. In de laatste groepswedstrijden strijden de mondiale nummers 6 en 11 om de groepswinst. Zambia en Costa Rica zijn reeds uitgeschakeld.

In de andere wedstrijd van Groep C won Japan  met  2-0 van Costa Rica door doelpunten van Hikaru Naomoto en Aoba Fjino. Japan en Spanje zijn al verzekerd van een plaats in de 8ste finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportZambia geen partij voor Spanje op WK2023 vrouwen