zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

” YES DOEI” zegt Lineth Beerensteyn op uitschakeling USA

lees ook ...

Robinhood geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen en ...

De huidige kampioen van Suriname Robinhood heeft verzuimd hun derde wedstrijd in de Concacaf Caribbean Cup in winst om te zetten ondanks de ploeg tot twee keren toe een voorsprong nam verloren ze uite...

Lineth Beerensteyn van de Nederlandse vrouwen voetbalselectie ziet de uitschakeling van USA als een grote opluchting voor het WK vrouwen 2023.

Voor het eerst sinds 2015 winnen de Verenigde Staten het WK vrouwenvoetbal niet.Team USA verloor in de achtste finale na strafschoppen van Zweden. Niet een ieder is even rouwig om de uitschakeling van USA. ”Yes, Doei” was de eerste gedachte van Beerensteyn na het goedkeuren van een bizarre en beslissende VAR – penalty, waarbij de bal een millimeter over de lijn bleek te zijn gegaan. De houding van topfavoriet stoorde de aanvalster van Nederland. ” USA had een grote mond, maar je met het eerst op het veld laten zien daarna mag je een grote mond opzetten” vindt Beerensteyn. Terwijl Nederland vrijdag de kwartfinale speelt tegen Spanje is de schok in USA nog altijd groot dat hun team is uitgeschakeld.

Beerensteyn vindt dat het team gefocusedmoet blijven, inderdaad Spanje is een niet te onderschatten team, ze houden van de bal kunnen die dus lang bij zich houden om daarna toe te slaan.We moeten ze gewoon die ruimte ontnemen en gewoon ons ding doen dan komt het zeker goed.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' YES DOEI'' zegt Lineth Beerensteyn op uitschakeling USA