woensdag 24 april 2024
26 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Yellow Birds sluit Volleybalcompetitie met kampioenschap af

lees ook ...

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere. " I...

Het is  de Heren volleybalselectie van Yellowbirds na ongeveer  10 jaren eindelijk weer gelukt kampioen te worden bij de Surinaamse Volleybalbond door de best of five finale van Livo te winnen.

De afgelopen jaren moest Yellow Birds het kampioenschap steeds afstaan aan Yelico,die dit jaar in de halve finale werden uitgeschakeld. Yellow Birds speelde dit jaar de Finale in een best of five set tegen Livo.Yellow Birds won de 1ste en 2de wedstrijd waarna Livo de 3de game  won.Maar in de 4de Game  woensdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal maakte Yellow Birds  het karweitje netjes  af door met de  setstanden 33-31,25- 19 ,23-25 , 25-13 te winnen  en het kampioenschap veilig te stellen door de grote bijdrage van de oude rotten in  het vak Roberto Joval , Gino’s Naarden en enkele jongere spelers. Angerney Schemeltz werd uitgeroepen tot MVP  van de Finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportYellow Birds sluit Volleybalcompetitie met kampioenschap af