donderdag 25 juli 2024
31 C
Paramaribo
15.4 C
Amsterdam
0
(0)

Xavi ziet Frenkie de Jong langer blijven bij Barcelona

lees ook ...

UFC Vegas 94/Virna Jandiroba vecht zich terug in de top

Tijdens het main event zaterdagavond in LAS Vegas maakte voormalig titeluitdaagster Amanda Lemos haar opwachting in het strogewicht tegen landgenote Virna Jandiroba maar verloor helaas deze zeer spann...

De coach van Brcelona  Xavi Hernandez ziet de Nederlandse international Frenkie de Jong langer blijven bij Barcelona en hoopt dat er snle een handtekening wordt gezet.

Woensdagochtend heeft de linksback bij Barcelona Alejandro Balde zijn contract opengebroken en verlengd tot 2028 met een clausule van 1 biljoen Euro. Dat is goed nieuws voor ons zegt coach Xavi. Xavi verwacht dat ook Frenkie de Jong zijn contract zal verlengen bij Barcelona. Er werd eerder al medling van gemaakt dat Barcelona  om de tafel zou gaan zitten met de middenvelder. De Jong zelf voelt geen druk om al bij te tekenen, na de wedstrijd van dinsdagmiddag zei hij, mijn zaakwaarnemer handelt dat wel af, ik heb het naar zijn in Catalonie.Barcelona wil wel wat veranderingen aanbrengen in het contract van De Jong, die nu tot 2026 loopt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXavi ziet Frenkie de Jong langer blijven bij Barcelona