woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
4
(1)

XAVI STELT ORDE OP ZAKEN IN KLEEDKAMER BARCELONA

lees ook ...

Opvallende nederlagen van Barcelona

De kersverse kampioen van de LA Liga  Barcelona  heeft na het behalen van het kampioenschap  twee wedstrijden na elkaar  verloren en tegen ploegen van wie onder normale omstandigheden gewonnen zou  wo...

 

De 41 jarige Xavi Hernandez, die maandag werd gepresenteerd als de nieuwe coach van FC Barcelona heeft dinsdag op zijn eerste trainingsdag direct orde op zaken gesteld in de kleedkamer.

Vanaf dinsdag gelden er nieuwe regels in de kleedkamer van Barcelona. Xavi  heeft de tien nieuwe regels samen met zijn doorgenomen met de aanwezig spelers.Zo moeten alle spelers anderhalf voor de training aanwezig zijn, stafleden twee voor de training aanwezig zijn, spelers zijn verplicht iedere dag op het trainingscomplex eten,  het betalen van boete voor laat komen op de training,onwettig afwezig zijn op de training wordt weer geintroduceerd, spelers moet 48 uur voor de aftrap van een wedstrijd op tijd thuis zijn , spelers mogen binnen 48 uur voor een wedstrijd niet na middernacht thuiskomen, geen andere sporten beoefenen zonder medeweten van de leiding.

Enkele spelers ontbraken op de eerste trainingsdag vanwege interland verplichtingen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportXAVI STELT ORDE OP ZAKEN IN KLEEDKAMER BARCELONA